Haziran 20th, 2013:

Trabzon Veri Kurtarma

trabzon-veri-kurtarmaBozulan cihazlardaki veya silmiş olduğunuz verileri laboratuvar ortamında yapılan işlemlerle geri getirmekteyiz. Yüksek başarı oranı ve %100 gizlilik ile verileriniz emin ellerdedir. Bir çok kişi ve firmanın bilgileri istemiş olduğu yapıda tekrardan kurtarılarak teslim edilmiştir. Sağlık bilgi kurtarma için yapısının bozulmaması gerekmektedir. Uzman olmayan kişilere cihazınızı teslim etmeyiniz. Laboratuvar ortamı olmadan açılan cihazlardan veri kurtarma işlemleri yapılmamaktadır. Saraç Bilişim olarak bilgilerinizi düzgün bir şekilde geri getirmek için çalışmaktayız. Veri kurtarma için gelen cihazlar öncelikle kayıt altına alınmaktadır. Ücretsiz analizden geçtikten sonra size yapısındaki bozukluk ve fiyat olarak bilgi verilmektedir. Trabzon’un tüm ilçelerinden bize iletişim bölümündeki adresimizden  ulaşabilirsiniz.

Gebze Veri Kurtarma

gebze-veri-kurtarmaUzman ekip ve modern cihazlar ile laboratuvar ortamında veri kurtarma işlemleri yapmaktayız. Veri kaydedilen tüm medyalardan (harddisk, server diskleri, nas cihazı diskleri, flaş disk, sd kart vb.) verileri kurtara bilmekteyiz. Veri kurtarmada önemli olan cihaza profesyonel işlemlerin yapılmasıdır. Eğer yapılacak yanlış bir iş olursa veriler kaybedilebilir. Verileriniz bizim için önem taşımaktadır. Sorun yaşadığınız durumlarda panik yapmadan bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Yazılımsal ve fiziksel olarak müdahale etmekteyiz. Fiyat ve ne kadar süre alacağı analiz sonrası ortaya çıkmaktadır. Analiz işlemleri ücretsizdir. İletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Kocaeli Veri Kurtarma

kocaeli-veri-kurtarmaVeri kurtarma ciddi bir iştir. Yanlış yapılacak işlemler veri kayıplarına yol açmaktadır. Bu konuda profesyonel hizmet veren firmamız gelişmiş laboratuvar sistemi ile bilgilerinize sağlıklı olarak ulaşabilmektedir. Veri kaydettiğiniz tüm cihazlarda veri kurtarma işlemleri yapmaktayız. Düşen veya arızalanmış cihazları çalıştırmayınız. Veri Kurtarma bilgisi olmayan kişilere baktırmayınız. Kesinlikle açmayınız. Yapılan bazı işlemlerin dönüşü olmadığı için dikkat edilmesi gerekmektedir. İlk sorun halinde bize ulaşan müşterilerimizin verileri başarılı bir şekilde kurtarılıp teslim edilmiştir. Kocaeli’nin tüm ilçelerinden bize iletişim bölümündeki adresimizden ulaşabilirsiniz.

Çanakkale Veri Kurtarma

canakkale-veri-kurtarmaVeri kurtarma hizmeti veren firmamız düşmüş,bozulmuş, silinmiş, darbe almış, açılmamış, format atılmış tüm medyalardan bilgilerinizi kurtarmaktadır. Modern cihazlar ile laboratuvar ortamında bilgilerinize ulaşmaktayız. Kurcalanmamış cihazlardan veri kurtarma işlemler %99 başarılı olmaktadır. Her türlü bilgiyi (kişisel veya ticari) kurtara bilmekteyiz. Ücretsiz analiz yapmaktayız. Kurtarılan verileri kontrol ettirmekteyiz. Bilgi istenilen gibi çıkmış ise ücret alınmaktadır. İşlem ücretleri analiz sonrası ortaya çıkmaktadır. Çanakkale’nin tüm ilçelerinden bize iletişim bölümündeki adresimizden ulaşabilirsiniz.

Sakarya Veri Kurtarma

sakarya-veri-kurtarmaHarddisk, laptop harddiski, harici disk, kasa diski, server harddiski,  ses kayıt cihazları, fotoğraf makinası, sd kart, flaş disk, cd, dvd, kamera, cep telefonu ve diğer kayıt yapan tüm medyalardan veri kurtarma işlemleri yapmaktayız. İşlemler laboratuvar ortamında profesyonel olarak yapılmaktadır. Çalışma sistemimiz gelen cihazların kaydı ile başlar. Ücretsiz analizden geçen cihazlar veriler kurtarılabilir durumda ise teklif olarak size işlem ücreti ve süreç bildirilir. İşlemler cihazın durumuna göre yazılımsal ve fiziksel müdahale görmektedir. Teklifin kabulü durumunda uzak masaüstü programları ile veri kontrolü yaptırmaktayız. Kontrol edilen verilerde sorun yok ise yeni getireceğiniz bir başka harddiske verileriniz aktarılıp size ulaştırılmaktadır. İletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Bursa Veri Kurtarma

bursa-veri-kurtarmaVeri kurtarma işlemlerini laboratuvar ortamında profesyonel olarak yapmaktayız. İster kişisel cihazlarınız ister firmanızın cihazları olsun tüm gelen veri kurtarma işlemlerini laboratuvar ortamında işlem görmektedir. Modern cihazlar ve uzman ekibimiz ile verileriniz güvenilir emin ellerdedir. Sorun yaşadığınız cihazları çevrenizdeki bilgisayar bilgisi olan falan veri kurtarma bilgisi olmayan kişilere kurcalatmayınız. Bize gelen fakat olumsuz olan işler genelde bu tür cihaza sorun olan işlemlerden geçmiş olmasından kaynaklanmaktadır. Harddiskin üzerindeki metal kısım normal ortamlarda kesinlikle açılmamalıdır. Eğer açarsanız bilgileriniz gitmiş demektedir. O yüzden bu tür müdahaleleri laboratuvar ortamında temiz odalarda yapılmalıdır. Ücretsiz işlemlerimiz ücretsizdir. Analiz sonrası veri kurtarma yapılması için yapılacak işlemler fiyat ve ne kadar süre alacağı size bildirilmektedir. Yapmanız gereken cihazı kurcalamadan bize ulaştırmak; yapmamız gereken verilerinizi kurtarmak.. İletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Ankara Veri Kurtarma

 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340Veri kurtarma profesyonellik, laboratuvar ve ekipman gerektiren bir iştir. Bu olanakları sağlamadan yapılan işlemlerde veri kaybı yaşanmaktadır. Saraç Bilişim olarak bu konuda profesyonel hizmet vererek bilgilerinize tekrar kavuşmanızı sağlıyoruz. Sorunsuz veri kurtarma işlemleri için medyaların (Harddisk, hafıza kartı, nas cihazları, raid sistemler, server diskleri, ses kayıt cihazları, flaş disk, sd kart, micro sd kart, cd, dvd vs.) kurcalanmadan bize gelmesi gerekmektedir. Ücretsiz analizden geçen bu medyalar yapısındaki probleme göre yapılması gereken işlemler size bildirilir. Onay verdiğiniz durumda kurtarma işlemlerine geçilmektedir. Garantili cihazlar garantiden çıkmaktadır. Bu tür durumlarda ya bilgilerinizi yada garantiyi seçmelisiniz. İletişim bölümünden bize ulaşabilrisiniz.