Haziran 29th, 2014:

Server (Sunucu) Veri Kurtarma

server-sunucu-veri-kurtarmaBüyük işletmelerin verilerini bir arada ve güvenli bir şekilde kurdukları Server (Sunucu) sistemleri zamanla bozulmalar meydana gelebilir. Yazılımsal ve donanımsal problemler yaşanabilir. Yaşanabilecek tüm olumsuzluklara rağmen verileriniz kaybolmaz. Linux, Microsoft Server 2003, 2008, 2012 yazılımlarına Profesyonel veri kurtarma hizmeti verdiğimiz laboratuvarlarımızda bozuk server sistemlerinden dataları kurtarmaktayız. HP, IBM, Lenovo, Dell, Fujitsu tüm marka server cihazlarında veriler sorunsuz olarak alınmaktadır. %100 tozsuz temiz odalarda yapılan işlemlerle %100 e yakın başarı oranına sahibiz.

Raid Veri Kurtarma

raid-veri-kurtarmaGenel olarak büyük ölçekli firmalarda birden fazla disklerin daha güvenli ve performanslı çalışması için yapılan raid sistemleri yazılımsal ve donanımsal olarak sorun çıkartabilmektedir. Sorun olduğu zaman yapılması gereken işlemler önemlidir. Firmanın bilgi işlem sorumluları bu tür sorunlarda müdahale etmeden veri kurtarma hizmeti veren firmalar ile iletişime geçmelidir. Firma olarak bu konuda uzman ekibimiz ile yaşayabileceğiniz sorunlar sonrası verilerinize sağlıklı bir şekilde ulaşabilmekteyiz. 16 disklik 5 diski bozuk ve yerleri değiştirilmiş bir Raid sistemden başarılı bir şekilde şirket için hayati önem taşıyan verileri kurtarılmıştır. Raid sistemleri server, nas, san sistemlere görülmektedir. Raid 0, Raid 1 , Raid 0+1 Raid 5 genel olarak oluşturulan sistemlerdir.

Flash Disk Veri Kurtarma

flash-disk-veri-kurtarmaTaşıması kolay ve bir yerden bir yere verileri taşıdığımız flash diskler zamanla bozulmalar meydana gelmektedir. Devamlı tak çıkar veya düşme sonucu çalışmayabilir. Laboratuvar ortamında özel cihazlar kullanarak flash disk içerisindeki verilere ulaşmaktayız. Bütün marka ve model flash disklerden veri kurtarma yapmaktayız. Sorun yaşadığınız zaman bize ulaşmanız yeterlidir. Türkiye’nin her yerinden bize cihazlarınızı güven ile gönderebilirsiniz. Kingston , Sandisk, Toshiba, HP,  Verbatim  ve diğer tüm marka cihazlardan kurtarma işlemi yapmaktayız.

Harddisk Veri Kurtarma

haddisk-veri-kurtarmaEn çok sıkıntı yaşanan medyaların başında harddiskler gelmektedir. Yapısı gereği dikkat edilmesi gereken cihaz bazen kullanıcı hatası sonucu bazen de mekanik olarak bozulmaktadır. Bu tür sıkıntılar yaşadığınız durumlarda panik yapmadan ve bu konuda size yardımcı olacak firma bulmanız gerekmektedir. Düşmeye bağlı olarak okuyucu ve yüzey bölümlerde sorunlar yaşanmaktadır. Yanlış yapılan işlerin başında çevrenizde tanıdığınız bir bilgisayarcıya göstermeniz ve yapılan bilinçsiz işlemlerdir. Saraç Bilişim olarak size bu konuda yardımcı olmaktayız. Verilerinizi bozulmadan eksiksiz bir şekilde geri getirilmesini sağlamaktayız. Harddiskinizi markası ve modeli ne olursa olsun tüm cihazlardan veri kurtarma yapmaktayız. Dahili ve taşınabilir harddisk 2,5” ve 3,5” WD, Samsung , Toshiba , Seagate , Hitachi , Fujitsu IDE , SATA , Solid State Disk (SSD) tüm harddisklerden veri kurtarma yapmaktayız. Unutmayınız ki veri kayıpları cihazlar üzerinde yapılan bilinçsiz işler sonucu meydana gelmektedir.